söndag 31 maj 2009

Det är inte alltid rättvist

Ibland ifrågasätter man sina val. Att hålla sig vaken till kl 2 och sakta men säkert se hur det ljusnar utanför fönstret samtidigt som matchen ser sig förlorad. Milt uttryckt så kändes det inte åt skogen, är dessutom trött så in i Helsingfors idag.

Vad kan man säga om matchen, det var två jämna lag som möttes. Jag hade verkligen inte underskattat Detroit men det är bara att konstatera att när de drar igång maskineriet så spelar de en överjävlig hockey. Matchen avgjordes på två mål som delvis kommer till av klumpiga ageranden men också en stor portion otur ur Pittsburghögon sett.

Fleury är den stora skillnaden, han gör ingen direkt dålig match men han gör ett flertal mindre begåvade insattser och han måste verkligen stänga igen i fortsättningen om Pittsburgh ska hänga med. Fedotenko däremot spelar verkligen för att få vara kvar i laget nästa år... risken är dock att han spelar för bra och blir för dyr att behålla. Än så länge har han varit grym i slutspelet. Jag hoppas att Pittsburgh går upp på 4 kedjor i nästa match och kanske kanske plockar in Sykora igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar