lördag 25 juli 2009

En blogg som vilar

Bloggen är dessvärre inte så aktiv just nu, men lugn det kommer igång igen. Valde att ta ut semester även från bloggen i samband med att jag haft över 3 veckor semester nu i juli. Återkommer mer reglbundet i augusti, lovar att försöka snitta minst ett inlägg om dagen då.

Vill dock passa på att hylla Blåvitts nyförvärv. Vissa lag utan att nämna namn väljer att plocka in spelare från tjotahitiland, inget ont sagt om de spelarna. Själv vill jag dock i första hand se att svensk fotboll förbättras och att Allsvenskan blir en liga att, om inte räkna med så i alla fall, vara medveten om ute i europa. Vägen dit tror jag går genom att utveckla svenska fotbollsspelare i första hand och att plocka upp talanger från övriga länder i Norden i andra hand. Det är kul att se ett lag som vill spela en anfallsglad fotboll och göra det med framtidens stjärnor inte med dåtidens, vissa allsvenska lag väljer att hellre spela med en 30 åring som de vet håller än att plocka in ett löfte som är 17-18 år.

Aja orkar inte kommentera det ytterligare. Hur som helst har i alla fall Blåvitt värvat en U21-landslagsback fårn Finland och en U21-landslagsmittfältare från Island. Vet inte för vilka pengar men de båda verkar lovande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar