onsdag 22 juli 2009

Nattinlägg: Allmänt sportsnack

Korta notiser:

* Zlatan och Etóo byter klubb och Inter får lite extra prengar emellan. En bra deal av Barcelona men en fantastisk deal av Inter. Nu får Zlatan möjligheten att spela i väldens bästa anfallslag och kan bevisa om han är en av de allra bästa i hela världen eller om han bara är en "vanlig" stjärna.

* Visserligen sent men att Öhlund värvades till Tampa Bay är ett mycket smart drag av en klubb som haft lite upp och ner på tidigare insatser på och av isen. Öhlund är självfallet tänkt som en mentor åt talangen Hedman, att vi får se dem tillsammans större delen av säsongen borde vara självklart. Är onekligen lite nyfiken på detta, ska bli intressant att se hur det går.

* Växjö Lakers lyckades knyta till sig Steve Saviano som tidigare spelat för klubben tack vare dubbelt medborgarskap. Ryktet säger att detta kan vara en av de bättre spelarna i Allsvenskan (i alla fall om man inte räknar med "vi ger elitserielöner till alla som spelat en elitseriematch"-lagen). Det ska bli mycket intressant att följa Lakers på nära håll i år, kanske blir det ett årskort ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar