tisdag 4 augusti 2009

Fortsatta rykten

Olika rykten har fortsatt surra kring Alto, tyvärr verkar allt mer peka på att det är Kärpät som blir hans nästa klubb. Själv tycker jag att det verkar konstigt, Kärpät har 9 backar under kontrakt och 2 på try-out kontrakt... VÄrför välja den klubben före en av Sveriges bästa och bli klar förstaback och få mycket PP tid med betydligt bättre spelare?? Konstigt är namnet.

Det ryktas även att Foppa ger foten en sista chans att ta sitt förnuft till fånga. Om ni frågar mig så är det inte troligt att det blir så många fler hela matcher för en av våra största hockeyprofiler genom tiderna.

Vissa källor (ja jag menar IPS) hävdar att Alex Tanguay har hört sig för med Pittsburgh om ett kontrakt. I dagsläget är truppen full och han skulle få acceptera minimilön för att spela vilket är uteslutet... enda chansen att Tanguay hamnar i Pittsburgh är om Dupuis skickas iväg för ett draftpick och Tanguay går med på en lön i storlek med Fedotenkos eller under. Visst hoppas jag men det är nog inte mer än 5% chans...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar